Harold & Maude

PAN neemt u deze keer mee naar 1970, waar we kennismaken met Harold en Maude.

“Harold en Maude” is een hartverwarmende komedie met een diepe ondertoon. Het stuk bevat thema’s als liefde, levensvreugde en de zin van het bestaan.
Het verhaal draait om de onwaarschijnlijke relatie tussen Harold, een jonge man die snakt naar echte aandacht en die geobsedeerd is door de dood, en Maude, een levendige en vrijgevochten 79-jarige vrouw, die zich niet laat leiden door bestaande conventies en haar eigen pad volgt.

Harold en Maude leren elkaar steeds beter kennen en er bloeit een bijzondere band tussen hen op, ondanks het leeftijdsverschil en de verschillende levenservaringen. Hun relatie daagt de conventionele opvattingen over liefde en geluk uit en laat ons zien dat ware vreugde en liefde gevonden kunnen worden op onverwachte plaatsen en onverwachte momenten.

“Harold en Maude” is een aangrijpende mix van humor, poëzie en diepgang die ons aan het denken zet. Het verhaal laat ons zien hoe belangrijk het is om volop van het leven te genieten, ongeacht onze leeftijd of omstandigheden, en onze angsten en obsessies te overwinnen en het leven vol overgave te omarmen.

Speeljaar: 2023

Schrijver: Collin Higgins

Regie: Joop Geurtjens

Spelers: Astrid Spangenberg, Ben Hutting, Jessica Janssen, Karin Meijer, Lia Mur, Maaike Lamers, Margriet Schols, Mieke Sanders, Mike Punte

Foto’s van de voorstelling

Videoregistratie

Trailer